Siden E-cigaretterne for alvor slog igennem, er der kommet rigtigt mange smagsvarianter til. I dag findes der således alt fra jordbær til nutella og videre til menthol og vingummi.
Derfor er der næsten garanti for, at du kan finde en eller flere E-væsker, der passer til lige netop din smag.
Du bør dog ikke lade dig begrænse af dette udvalg. Der er nemlig rig mulighed for at blande sin egen smagsvariant, der passer til ens egne ønsker.

Det er nemlig ganske nemt at blande to eller flere E-væsker sammen, og der kan intet ske ved det, hvorfor det næsten er et forsøg hver.
Her vil vi bringe et par eksempler på populære blandinger.

Jordbær VG-70
Jordbær VG-70

25,00 kr
Eksotisk frugt VG-70
Exotic VG-70

25,00 kr
Hindbær VG-70
Hindbær VG-70

25,00 kr


Anis og mentol
I denne blanding anvendes der ca 1/3 anis og 2/3 mentol. Du får det friske element fra mentolen, der omfavnes lækkert af anis' søde eftersmag. Tilføj evt lidt energidrik i væsken,

Kaffe og vanilje
Kaffeelskernes favorit! Her anvender du 2/3 kaffe og 1/3 vanilje. Det giver en lækker smag af traditionel kaffe med en eftersmag af sød vanilje. Du bliver næsten din egen E-cigaretbarista. Tilføj eventuelt lidt karamel eller lakrids.

Vandmelon og tyggegummi
Her er lidt til den søde tand. Bland de to E-væsker 50/50. Du får en sød E-væske, der er svær at stå for, når den søde tand kilder.

Mint og jordbær
2/3 jordbær og 1/3 mint anbefales i denne blanding. Dette er en klar favorit blandt mange brugere, og det giver dig en ultrafrisk smag af jordbær.

Mint og tobak
Har du været vant til at ryge mentolcigaretter? Så kan det være, du skal prøve denne variant. Vi anbefaler 3/4 tobak og 1/4. Det giver en dejlig blanding af lækker tobak og frisk/sød mint.

Disse er dog blot nogle af de tusindvis af smagsvarianter, man let kan blande. 

Hvis du mod på det, kan du sagtens blande din helt egen kombination. Hvem ved, måske det bliver en ny bestseller!
Dertil kommer, at du også kan blande din egen nikotinstyrke. Hvis du således blander to E-væsker ligeligt med nikotinstyrker på henholdsvis 24 og 18 mg, får du et færdigt resultat på 21 mg. Dette kan være et godt værktøj, hvis du ønsker at trappe ned på nikotinmængden.

Xbud Sherkan