Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Over et år siden

Hvilken type damper er du?

Os dampere har en spændende subkultur. Vi har mange forskellige baggrunde, men én ting forbinder os – vores kærlighed til dampning. Der findes mange forskellige slags dampere med forskellige interesser. For en smule sjov har vi inddelt vores dampere i kategorier, der forhåbentlig også rammer dig.

Fugleungen

Fugleungen

Vi har alle været der. Fugleungen er begynderen, der basker vingerne for første gang i en helt ny verden af dampning. Fugleungen er uanstændigt begejstret for dens nye elektroniske cigaret og viser den glædeligt frem og fortæller om den til alle, der kan holde ud at høre på det. De kender som regel ikke forskellen på de mest basale elementer af dampning, men de tager glædeligt imod råd og ny viden, der kan hjælpe dem i bestræbelsen for at træde ud af de urutineredes rækker.

Den afslappede damper

Den afslappede damper ved som oftest en god del om elektroniske cigaretter, og de vælger som regel deres produkter ud fra funktion frem for udseende. Den afslappede damper gør det for fornøjelsens skyld og intet andet, og derfor holder de også deres enheder simple uden så meget tilbehør. Oftest er det ikke nødvendigt for dem at fortælle hele verden, at de damper, hvorfor det ofte kommer som en overraskelse for nogen, at de overhovedet damper. Deres ideelle produkter er enheder, de ved et snuptag kan tage med overalt, så de ikke skal tænke på opladning og ubekvemhed - det kunne til eksempel være det nye Joyetech eGo AIO Kit

Georg Gearløs Georg Gearløs

I stærk kontrast til Anders And elsker Georg Gearløs at bakse rundt med forskellige teknologiske enheder, der kan sammensættes til et festfyrværkeri. Georg Gearløs typen kan ikke nøjes den simple enhed, men er derimod stor fan af mods, der kan sammensættes til lige præcis det, man ønsker. De gør en hobby ud af dampning, fordi alt udstyret skal prøves i forskellige sammensætninger. De fleste gange er det en god oplevelse, men i nogle tilfælde fungerer det måske ikke helt at være så eventyrlysten…Hvis du tilhører denne type, så har altid et stort sæt af udstyr i nærheden af dig, fordi du elsker at teste og afprøve. Det kan godt være, at du dumpede fysik i folkeskolen, men du kender Ohms lov bedre end Ohm selv.

Mentoren

Disse er dampere med stor erfaring, der altid glædeligt deler ud af deres oplevelser og viden med elektroniske cigaretter. Ligesom med Georg Gearløs typen undersøger de altid markedet for samtlige løsninger, inden de beslutter sig for et køb. De er ligeledes også altid nysgerrige på ny teknologi og er altid på forkant med de nyeste trends. De tager glædeligt et kig på dit udstyr og vurderer ud fra dine vaner, hvilket udstyr du burde opgradere til, hvis det du har i forvejen ikke er helt tilstrækkeligt til dine behov – de vil sågar lade dig prøve deres eget udstyr for at hjælpe dig på vej. Mentoren findes tit i samarbejde med en fugleunge, der har brug for at blive guidet gennem det store univers af E-cigaretter.

Guld E-cigaretDen modebevidste

Én ting er, hvor godt selve E-cigaretten fungerer, men en anden ting er så sandelig også, hvordan den er designet og formet. Den modebevidste behøves ikke det bedste funktionelle udstyr, men går op i, om den matcher deres tøj, neglelak eller hårfarve. Disse betingelser og mange flere er vigtige for den modebevidste damper. I deres designertaske fra Milano vil du ofte finde en bred vifte af mange forskellige komponenter til elektroniske cigaretter i mange forskellige designs og farver. Batterier, forstøvere og etuier får samme betydning som en halskæde eller en diamantring, fordi alle genstandene er med til at definere damperen. Skal du i byen en aften med din elektroniske cigaret, skal du gøre det med den modebevidste damper.

Prædikanten

Disse typer er fortalere for elektroniske cigaretter, og de vil ofte forsøge at konvertere rygere til dampere. Oftest vil denne type også selv være en, der er blevet konverteret, fordi hvordan skal man ellers bedst forklare, at dampning er langt bedre end rygning? De vil ofte forklare sig med deres egne successer i overgangen, og de vil blive lige så stolte af at hjælpe dig på vej.

Mixologen

Mixologen er typen, der har prøvet nærmest samtlige smage, man overhovedet kan finde. De er derfor blevet trætte af standardiserede smage, der kommer direkte fra fabrikken. Som konsekvens af dette laver de deres egen E-væske enten helt fra bunden eller fra en bryg af de i forvejen eksisterende smage. Mixologen er velanset, fordi de med deres eksperimenterende tilgang til elektroniske cigaretter er med til at opfinde nye, fantastiske smage, som kan inspirere.

Nasseren

Vi kender alle sammen typen. Det behøves ikke nødvendigvis være i sammenhæng med E-cigaretter udelukkende, men vi har alle den ven, der altid låner, men aldrig selv køber til forbrug, fordi han eller hun insisterer på, at det ikke er noget for den person. De overbeviser dig om, at de ikke behøver en elektronisk cigaret, men de prøver alligevel din hver eneste gang muligheden er der. Den bedste løsning for at undgå nasseriet er at fortælle dem om et starter-kit, der kan få dem startet, så du undgår at spilde din væske på dem.

Skyjægeren (cloud chasers)Cloud chaser

Hvis du bevæger dig ind i et område, hvor skyjægere befinder sig, kan du nemt forveksle de store mængder damp med en tæt tåge mandag morgen. Denne type damper elsker store skyer af damp, og jo større og tættere jo bedre. Der findes sågar konkurrencer, hvor det gælder om at producere den største sky af damp.

Skyjægere bruger ofte meget kraftigt udstyr, og de vil som oftest også være fan af Sub-Ohm dampning. For nogle skyjægere er Sub-Ohm dampning faktisk det eneste rigtige.

Aktivisten

Er du en aktivist, så vil du ofte forsvare damperfællesskabet, når nogle siger noget dårligt om det. Du er bevidst om, at dampning slet ikke er lige så skadeligt som rigtig tobaksrygning, og det skal verden vide. Dampning ville slet ikke være det samme i dag uden aktivister, der stiller sig op mod de fordomme, der er omkring dampning, og det takker vi dem for. Tilhører du denne gruppe, så vil vi bestemt anbefale dig at tage et kig på DADAFO.