Chat with us, powered by LiveChat
Afsendelse og levering som sædvanlig - Læs mere ​her

Guide: Sådan blander du din egen E-væske

Guide: Sådan blander du din egen E-væske

Som noget nyt har vi hos Elekcig.dk fået nikotinbaser samt aromaer til at blande sin egen E-væske. De mest væsentlige fordele ved at blande selv er prisen (det er billigere at blande selv) og mulighed for selv at justere til mindste detalje. Med selvblander kan du altså selv blande de aromaer du ønsker, og du kan smage din væske til indtil du rammer hvad du synes er perfekt. Ved at kombinere forskellige aromaer, kan du lave smage der er umulige at købe færdiglavet.

Det kan lyde som noget af et arbejde, men egentlig er det meget lige til; alt du skal bruge kan du købe her hos Elekcig.dk

Hvad skal jeg bruge til selvblander E-juice?

VPG Base

Der findes adskillige mærker og typer af VPG base. Nogle er bedre end andre til visse aromaer. Vi har undersøgt markedet og fundet den bedste leverandør af VPG base – denne kalder vi Green Label. VPG base er selve basen i væsken – altså den væske som gør det muligt at fordampe væsken og som indeholder nikotin. VPG baser er dog smagsløse og bør derfor ikke dampes alene. Vi har forskellige VPG baser; blandingsforhold (PG/VG) og nikotinindhold. Hvis det er første gang og du bare vil se om det er noget for dig, så anbefaler vi vores VPG base med 50PG/50VG. Du kan se alle vores VPG baser her: Nikotinbaser

Aroma

Aroma er selve smagsstoffet i din selvblander E-væske. Vi har svært ved at rådgive hvad du foretrækker af smagsvariant, men vi har noget for enhver. Hvis du ønsker at blande flere forskellige smage, så skal du købe de aromaer du ønsker at blande. Hvis du til eksempel ønsker at blande jordbær og banan, så skal du købe Decadent Vapours Jordbær aroma og Decadent Vapours Banan aroma.

Du kan se alle vores aromaer fra Decadent Vapours her: Aromaer

Sprøjte med måleenheder

Du har brug for en lille sprøjte med afmærkning på. Denne vil du anvende til at afveje både VPG basen og aroma. Det er vigtigt at den har afmærkninger på, da det gør det muligt at lave en identisk blanding næste gang.

Her finder du en sprøjte med måleenheder: Sprøjte

Flaske

Du har brug for en flaske til at opbevare din selvblandet E-væske. Vi har flasker i forskellige størrelser; 10ml og 30ml. Vi anbefaler at du anvender en flaske med tud (nålflaske), da det gør påfyldningen meget lettere.

Her finder du vores flasker: Nålflasker

Hvordan er blandingsforholdene i selvblander væske? 

En tommelfingerregel siger at du bør blande dine væsker med 10% aroma. Dog findes der visse undtagelser; menthol og andre kraftfulde smagsvarianter bør kun blandes med ca. 5%. Nogle frugtaromaer kan være mindre kraftfulde i smagen end normalt, og derfor anbefaler vi et blandingsforhold med ca. 15% aroma.

Her er 3 eksempler med de nævnte blandingsforhold: 15% aroma, 10% aroma og 5% aroma. De resterende % er VPG basen, som er den base der indeholder den valgte PG/VG blanding samt den ønskede nikotinstyrke. Vi har taget udgangspunkt i at du ønsker at blande 10ml færdigblandet E-væske:

 

15% blandingsforhold

 

Eksempel 1:

15% blanding af selvblander E-væske

 

8.5 ml VPG base

1.5 ml aroma

 

Dette blandingsforhold bør eksempelvis anvendes med aromaer som:

Decadent Vapours Strawberry

Decadent Vapours Banana

Decadent Vapours Green Apple

Decadent Vapours Mango 

 

 

 

 

    

10%

 

 Eksempel 2:

10% blanding af selvblander E-væske

9 ml VPG base

1 ml aroma

 

Dette blandingsforhold bør eksempelvis anvendes med aromaer som:

Decadent Vapours Amber Blend

Decadent Vapours Tobacco

Decadent Vapours Espresso

Decadent Vapours Liquorice

 

 

 

 

 

 

5%

  

Eksempel 3:
5% blanding af selvblander E-væske

 

9.5 ml VPG base

0.5 ml aroma

 

Dette blandingsforhold bør eksempelvis anvendes med aromaer som:

Decadent Vapours Menthol

Decadent Vapours Menthol Tobacco 

 

 

 

 

 

 

  

10% mix


Eksempel 4:

 

10% blanding af selvblander E-væske med 2 forskellige aromaer

 

9 ml VPG base

0.5 ml aroma 1

0.5 ml aroma 2

 

Dette blandingsforhold bør eksempelvis anvendes med aromaer som:

Decadent Vapours Tobacco 

Posted in: Gode råd om E-cigaretter
2017-06-20