Chat with us, powered by LiveChat
🎃 20 % på alle søde smage 🎃
Køb nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Over et år siden

Guide: Sådan renser du din E-cigaret

Som ejer af en E-cigaret, er det en rigtig god ide at vedligeholde og rengøre sin E-cigaret. Gør du det ikke, kan du risikere, at den begynder at få en mærkelig bismag, eller at den helt holder op med at virke. E-cigaretten er en forbrugsvare, men hvis du sørger for at holde den ren, forlænger du dens levetid. 

Det er vigtigt at du holder din atomizer fri for små rester af noget andet end E-væske. Hvis små rester vil ikke fordampe. I stedet vil de sætte sig på varmeenhed, ligesom kalk sætter sig på varmelegemet i en elkedel. Jo flere små urenheder, der sætter sig på varmeenheden i din el-cigaret, jo større risiko er der for, at den over tid holder op med at virke, som den skal.
 
Når du renser din e-cigaret, er det netop disse små urenheder som skal væk fra varmeenheden. På den måde sørger du for, at din e-cigaret forbliver i god stand, så den bliver ved med at producere den gode mængde damp med den rene smag, som vi alle elsker.  

E-CIGARETTEN SKAL RENGØRES: TRIN FOR TRIN GUIDE

  1. Skil din E-cigaret fra hinden, så du kun sidder med atomizeren/Clearomizeren i hånden.

  2. Hvis du bruger clearomizer. Brug en lille lufttrykblæser til at blæse overskydende e-væske ud af din clearomizer. Luften skal blæses ind fra bunden, samme sted som batteriet og clearomizeren skrues sammen, så overskydende E-væske kommer ud af åbningen, hvor mundstykket normalt er skruet på.  

  3. Har du en E-cigaret med en hvilken som helst anden Atomizer, så skal du også bruge lufttryksblæser. Blæse overskydende e-væske ud af atomizeren ved at blæse der, hvor mundstykket normalt ville sidde, så e-væsken kommer ud fra den ende, du normalt skruer batteriet på.

  4. Når du renser din atomizer, skal du samtidig rense dit mundstykke. Vi anbefaler, at du ligeledes renser mundstykket ved hjælp af en lille lufttryksblæser. Du tager afmonterer mundstykket fra E-cigaretten, og lader blæseren puste luft i mundstykket fra den ende, du normalt putter i munden, og puster mod den ende, der normalt sidder i atomizeren.  

  5. Lad både din atomizer og dit mundstykke tørre og saml din e-cigaret igen.

 
HUSK! Både atomizer og clearomizer er et produkt med en afgrænset levetid. Du kan forlænge den levetid ved at rense din e-cigaret jævnligt, men indimellem bliver du nødt til at skifte en gammel atomizer ud med en ny. Heldigvis har vi her på siden både clearomizers og atomizer til gode priser!