Chat with us, powered by LiveChat
COVID-19 - Læs mere ​her

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Er du allergisk over for PG?

Er du allergisk over for PG?

Hvis du er én af de individer der er allergisk overfor PG (propylenglykol), som jo bruges i e-væsker sammen med VG (vegetabilisk glycerin), så har vi en god nyhed til dig. Nu har vi nogle af vores mest solgte e-væsker med lavt PG-indhold (30%).

Lidt om PG-allergi: Allergien viser sig tit gennem irritation i hals, næse og øjne, hvilket blandt andet kan gøre at man drikker mere vand end normalt for at komme af med følelsen af en udtørret hals. Enkelte har også peget på, at hud problemer som akne, eksemer og psoriasis kan forværres ved en PG-allergi. (Disse symptomer er tit irriterende, men milde. Hvis du oplever, at de påvirker din hverdag anbefaler vi dog, at du opsøger en læge.)

Selv om mange oplever, at problemerne forsvinder efterhånden som man som eksryger vænner sig til PG, er det ikke problemer som vi på Elekcig.dk synes, at du skal opleve. At holde op med at ryge, eller skifte til e-cigaretter, er i sig selv en stor omstilling, som kan påvirke dig både fysiskt og mentalt. Derfor vil vi gøre det nemmere for dig ved at tilbyde nogle af vores mest populære smage med kun 30% PG (og dermed 70% VG).

Elekcig.dk forhandler E-væske med 70% VG indhold.

Posted in: Information om E-cigaretter
2017-06-20