cigaret mærker

 

I dag findes der et væld af cigaret mærker, og du har måske også dit favoritmærke? Hvad enten du er ryger eller ikke-ryger, så kan det være interessant for dig at vide, hvilke mærker der findes i øjeblikket.

Der findes mange forskellige mærker inden for både almindelige cigaretter og e-cigaretter, og netop de mærker vil vi gerne kigge lidt nærmere på i denne guide.

 

Almindelige cigaretter - De mest populære mærker

Det er nærmest umuligt at udarbejde en komplet liste over alle cigaret mærker, da der findes mange hundrede mærker på verdensplan. Det er heldigvis lidt nemmere at lave en liste over de mærker, som der forhandles i danske supermarkeder og kiosker. Der bliver i skrivende stund forhandlet cigaretter fra følgende brands herhjemme:

  • Black Devil
  • John Silver
  • Kim
  • L&M
  • Look
  • Philips Morris
  • Prince
  • Camel
  • Lucky Strike
  • Winston

 

Den rutinerede ryger kender måske til alle ovenstående brands, men det kan også sagtens være, at der er nogle af mærkerne, som du aldrig har hørt om før. Det skal du i så fald ikke skamme dig over, da viden om cigaretter sjældent imponerer andre mennesker.

De førende eksperter er enige om, at rygning ikke bare er en dårlig vane. Det er også en livsstil, som er med til at definere, hvem vi er, og hvad vi står for. Det er i den anledning interessant at kigge på, at der er stor forskel på, hvilke cigaret mærker der er populære blandt forskellige befolkningsgrupper.

Rygernes præferencer er meget forskellige, da nogle rygere vil prioritere prisen højere end kvaliteten, mens andre vil insistere på at købe cigaretter fra samme mærke hver gang. Synes du også, at cigaretter smager ens, så vil det være oplagt for dig at købe de billigste cigaretter, da der faktisk kan være penge at spare. Det er ret begrænset, hvor mange nye mærker der kommer til, men det kan alligevel være relevant at følge med i, hvad der rører sig inden for cigaretverdenen.

 

E-cigaretter  

E-cigaretter – De mest populære mærker

Du kan måske være tilbøjelig til at tænke, at alle e-cigaretter stammer fra et mærke, men det er altså ikke tilfældet. Der findes nemlig efterhånden rigtig mange mærker, så du kan med god grund finde ud af, hvilket mærke der er dit foretrukne. Ligesom det gør sig gældende for almindelige cigaretter, så er der nogle mærker inden for e-cigaretter, som er mere populære end andre.

De mest fremtrædende mærker inden for e-cigaretter består af følgende:

 

Nogle af vores mest populære produkter:

Eleaf iStick Pico 75W TC Full Kit
Eleaf iStick Pico 75W TC Full Kit

389,00 kr

 

Elekcig.dk forhandler naturligvis alle de populære mærker, da vi gerne vil føre det største og bedste udvalg e-cigaretter og tilbehør. Klikker du dig ind på vores store sortiment, så vil du i venstre side erfare, at du kan vælge kun at få vist produkter fra ét mærke.

Der er forskel på producenter af e-cigaretter, da nogle producenter har specialiseret sig i e-cigaretter til begyndere, mens andre har specialiseret sig i e-cigaretter til øvede. Hvad enten du er øvet eller begynder inden for dampverdenen, så kan du helt sikkert finde din ideelle e-cigaret i vores store udvalg.

Er du i tvivl om, hvilket mærke du skal vælge, så hjælper vi dig gerne med at finde dit favoritmærke med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Du kan stole trygt på, at vi har et godt kendskab til de mærker, som vi forhandler, så kontakt os hellere end gerne. Der ydes kundeservice via både telefon og mail.

 

Sådan holder du dig opdateret

Har du et stort behov for at holde dig opdateret med, hvad der sker, så vil vi gerne hjælpe dig. Du får nemlig tilsendt de seneste nyheder inden for alt, hvad der vedrører e-cigaretter, e-væske og tilbehør, hvis du vælger at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du vil i vores nyhedsbreve blive informeret om både nyheder, tilbud, konkurrencer og meget andet. Dermed kan du få tilsendt nyhederne før alle andre.

Vores blog er også tilegnet dig, som ønsker at holde dig opdateret, hvorfor du anbefales at besøge vores blogsektion jævnligt. Der bliver kun udgivet informative og velskrevne blogindlæg, som giver dig både viden og inspiration. Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, når du har læst et blogindlæg, så kan du enten skrive en kommentar eller kontakte os. Foruden bloggen og nyhedsbrevet kan du også følge med på de sociale medier, hvor vi forsøger at være så aktive som overhovedet muligt.