Chat with us, powered by LiveChat
COVID-19 - Vi leverer til døren som sædvanligt - Læs mere ​her

10 tips til at holde din E-cigaret og E-væske i topform

10 tips til at holde din E-cigaret og E-væske i topform

Blot at have godt udstyr er ikke altid nok – selv det bedste apparat i verden har brug for vedligeholdelse. Heldigvis giver vi dig her 10 tips til, at du får den bedste kvalitet ud af det.

1. Altid hav en passende mængde E-væske i

Når E-væsken under et bestemt niveau i din væskebeholder, vil din enhed ikke være i stand til at trække nok væske. Dette giver ikke kun en dårligere smag, men du kan også ødelægge din coil.

 Tom clearomizer

Samtidig skal du heller ikke overfylde den ved påfyldning. Hvis væsken rækker til over hullet i midten, vil du oversvømme den og du vil efterfølgende få E-væske i munden ved brug.

Overfyldt clearomizer 

2. Hold din batteriindgang ren

En beskidt batteriindgang kan også have en effekt på kvaliteten. Brug derfor en vatpind til at rense indgangen regelmæssigt. Hvis du tror, at den er i stykker, kan det faktisk helt helbrede den, så du slipper for at bruge penge på en ny.

E-cigaret batteri

 

Bonus tip: Hvis batteriet har problemer med at få forbindelse, er indgangen måske skubbet ind. Prøv meget forsigtigt at trække den ud med en tandstik eller lignende. Vær dog meget forsigtig, da du kan beskadige enheden permanent.

3. Opbevar din E-cigaret korrekt

Opbevar din E-cigaret korrekt i forhold til de lufthuller, der er i den. Hvis du opbevarer den på siden eller med hovedet nedad, kan E-væsken lække.

-        Hold den oprejst.

-        Opbevar den væk fra vand.

-        Hold den væk fra direkte sollys.

-        Hold den væk fra høje temperaturer.

 

Opbevaring af E-cigaretter

4. Hold din coil og væskebeholder rene

Vedligeholdelse af disse kan forlænge enhedens levetid og give dig en bedre oplevelse af produktet:

  1. Fjern væskebeholderen fra batteriet
  2. Tag coilen og mundstykket fra hinanden (hvis muligt)
  3. Rengør dem med varmt vand – ikke kogende
  4. Lad det tørre i 24 timer

 Skyld din væskebeholder

Bonus tip: Put coilen i tør ris for at fremskynde tørringen.

 

5. Hold dit mundstykke rent

Støv og andet kan nemt sætte sig i mundstykket og derved forhindre et optimalt luft-flow. Det kan fikses ved ganske enkelt at tage mundstykket af og puste i det. Eventuelt brug et lille stykke papir til at fjerne kondenseret E-væske. Mundstykket kan også renses i varmt vand.

Rent mundstykke 

6. Opbevar E-cigaretten i en beholder eller nøglesnor

På trods af apparatets næsten overmenneskelige hjælp til frigørelse af tobakscigaretter, så er de ikke immune overfor tyngdekraften. De bliver nemt beskadiget, og derfor bør den opbevares i en beholder eller snor omkring halsen. På denne måde bliver den heller ikke væk. Du finder dette her: Tasker og etui

Opbevaring af E-cigaretter 

Bonus tip: Pas på med at opbevare den i bukselommer. Du kan nemt bøje din E-cigaret og derved ødelægge den samtidig med, at E-væsken lækker på dine bukser.

7. Ikke kør rovdrift på batteriet fra start

Det kan forlænge levetiden, hvis du altid holder en smule strøm på batteriet og ikke lader det køre helt fladt. Også sørg for, at batteriet er fuldt opladet inden rejse.

Oplader

Se her for flere tips omkring vedligeholdelse.

8. Skru ikke din beholder for stramt på

Skruer du din beholder på for stramt, kan det beskadige de mekaniske forbindelser. Gør det derfor fast, men ikke for stramt. Brug aldrig værktøjer til montering – altid kun håndkraft.

Brug ikke værktøj

9. Udskift coilen jævnligt

Coils bliver opbrugt. Bruger du en beholder med udskiftelige coils, skift dem cirka hver 4. uge for at opnå bedste kvalitet. Dette kan især hjælpe, hvis du hører en gurglelyd, eller det smager brændt.

Oplader

10. Opbevar det væk fra lys

Doktor Houezec anbefaler, at man opbevarer E-væsken i køleskabet eller sågar fryseren.

E-væske i køleskab

 

 

Posted in: Gode råd om E-cigaretter
2017-06-20