Chat with us, powered by LiveChat

Blog

 • Sådan blander du din shortfill

  Der er mange der bliver skræmt af begrebet shortfills, da det nemt kan komme til at virke både uoverskueligt og kompliceret. For hvordan blandes de? Og hvor meget nikotin base skal der tilsættes, for at opnå den ønskede nikotinstyrke? Men det er faktisk slet ikke så svært som mange går og tror! 


  For at hjælpe dig godt i gang, har vi derfor lavet en grundig vejledning, så du nemt kan komme i gang med at bruge shortfills.

  2019-11-11
 • Er E cigaretter farlige?

  Er E cigaretter farlige?

   

  I nutidens medier er dette emne eksponeret overalt i verden - der kommer mange udtalelser fra professorer/eksperter omkring, hvad er farligt ved e cigaret, og om en e cigaret er farligere end cigaretter. Dette forsøges at blive besvaret i dette blogindlæg - sådan at du kan blive klogere på e cigaretter, og dets virkning.

  Posted in: Information om E-cigaretter
  2019-11-01
 • Fordele ved e cigaret

  I følgende afsnit vil du komme til at læse mere om de største fordele, forbundet med at ryge e cigaretter. Dette har vi valgt, således at I kan forstå de mest positive fordele, som e cigaretter kan tilbyde dig. Derfor omtaler vi e cigaretter i daglig omtale, som damp eller damping, frem for røg eller rygning. 

  Posted in: Information om E-cigaretter
  2019-10-03 14:53:57
 • Er E-cigaretter skadelige?

  Posted in: Information om E-cigaretter
  2019-09-30
 • Eksperter tror ikke på forbud mod E-cigaretter. Hvad tror du?

  Posted in: E-cigaretten og lovgivninger
  2019-04-25
 • Public Health England bakker op om E-cigaretter i en ny rapport

  Public Health England bakker op om E-cigaretter i en ny rapport

  PHE er fortalere for, at E-cigaretter bør ordineres af det nationale sundhedsvæsen, men de snakker også om nogle bekymringer, som vil blive uddybet længere nede i artiklen. 

  Posted in: E-cigaretten og lovgivninger
  2019-04-25
 • Liberal Alliance siger OK til E-cigaretter!

  E-cigaretter skal være lovligt, mener Liberal Alliance, som ønsker at legalisere E-cigaretter og derved og E-væske med nikotin. På samme tid udtaler Joakim B. Olsen, sundhedsordfører Liberal Alliance, at det er fuldstændig tåbeligt, at der er et forbud imod dem.

  Posted in: E-cigaretten og lovgivninger
  2019-04-25
 • Nyt lovforslag til E-cigaretter undervejs

  Sidste år vedtog EU-parlamentet, at E-cigaretter med nikotin ikke er et lægemiddel, men derimod skal reguleres under tobaksdirektivet. Det reviderede tobaksdirektiv skal implementeres i alle medlemslande fra 2016, og de danske politikere er hurtigt ude med det første udkast til reguleringen af netop dette. Lovforslaget skal ligge klar d. 1. maj, og træde i kraft 1. november 2015, altså allerede senere i år. 

  Posted in: E-cigaretten og lovgivninger
  2019-02-27
 • Thomas Bo Larsen tager kampen op!

  Thomas Bo Larsen tager kampen op!

  Den danske skuespiller, Thomas Bo Larsen, har massiv opbakning af det danske folk i kampen om at danskere skal have retten til at købe E-væske med nikotin. Dette er oplysninger som Ekstra Bladet skriver i en artikel fra onsdag d.27 marts 2013. De fortæller desuden at 2 ud af 3 læsere støtter Thomas Bo Larsen i kampen.

   

  Posted in: E-cigaretten og lovgivninger
  2019-02-27