Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Blog

 • Opdatering på reglerne omkring e-væske og e-cigaretter (TPD)

  Handleplanen 2020

   

  I takt med den nye finanslov forsøger vi at give et overblik over de nuværende regler og fremtidige regler. Det er stadig uvist, hvilke præcise datoer der har ikrafttrædelse, så vi vil løbende opdatere blogindlægget.

  2020-03-25
 • Undersøgelser omkring e-cigaretter

  Undersøgelser omkring e-cigaretter

  I takt med at e cigaretter er blevet populære - er der kommet flere og flere undersøgelser omkring e cigaret og selve e cigaret debat er huserende. De mange undersøgelser og e cigaret artikler viser både for og imod e cigaretter.

  Posted in: Information om E-cigaretter
  2020-01-07
 • Bivirkninger ved e-cigaretter

  Bivirkninger ved e-cigaretter

  I takt med at e cigaret branchen er verdensomspændende, bliver flere og flere forbrugere interesseret i bivirkninger ved e cigaret. Der findes mange undersøgelser af bivirkninger ved e cigaret. Men i momentet er det ikke blevet blåstemplet, fordi bivirkninger af e cigaret ikke er endegyldige. Dette skyldes at der stadig forskes på området. 

  Posted in: Information om E-cigaretter
  2020-01-02
 • Sådan blander du din shortfill

  Sådan blander du din shortfill

  Der er mange der bliver skræmt af begrebet shortfills, da det nemt kan komme til at virke både uoverskueligt og kompliceret. For hvordan blandes de? Og hvor meget nikotin base skal der tilsættes, for at opnå den ønskede nikotinstyrke? Men det er faktisk slet ikke så svært som mange går og tror! 


  For at hjælpe dig godt i gang, har vi derfor lavet en grundig vejledning, så du nemt kan komme i gang med at bruge shortfills.

  Posted in: Gode råd om E-cigaretter
  2019-11-11
 • Er E cigaretter farlige?

  Er E cigaretter farlige?

   

  I nutidens medier er dette emne eksponeret overalt i verden - der kommer mange udtalelser fra professorer/eksperter omkring, hvad er farligt ved e cigaret, og om en e cigaret er farligere end cigaretter. Dette forsøges at blive besvaret i dette blogindlæg - sådan at du kan blive klogere på e cigaretter, og dets virkning.

  Posted in: Information om E-cigaretter
  2019-11-01
 • Fordele ved e cigaret

  Fordele ved e cigaret

  I følgende afsnit vil du komme til at læse mere om de største fordele, forbundet med at ryge e cigaretter. Dette har vi valgt, således at I kan forstå de mest positive fordele, som e cigaretter kan tilbyde dig. Derfor omtaler vi e cigaretter i daglig omtale, som damp eller damping, frem for røg eller rygning. 

  Posted in: Information om E-cigaretter
  2019-10-03
 • Er E-cigaretter skadelige?

  Er E-cigaretter skadelige?

  Debatten om hvorvidt e cigaretter er skadelige eller ej, er verdensomspændende i øjeblikket, hvorfor forskere har valgt at deltage i debatten. Det er bevist på baggrund af undersøgelser, at e-cigaretter er mindre usunde end tobak, og er dermed et sundere alternativ til almindeligt tobak.

  Posted in: Information om E-cigaretter
  2019-09-30