Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

CYBER MONDAY

Dette vil ikke ske igen før næste år... skynd dig og gør brug af de bedste tilbud.

Black Friday 2021 hos Elekcig - Se udvalget af e cigaretter og e væsker!

Du vil opleve landets bedste tilbud på e cigaretter, e væsker og tilbehør hos Elekcig! Hvis du vil høre nærmere om tilbuddene på Black Friday - og ikke mindst info heromkring, så læs med videre.
Hvad er Black Friday? De ultra korte svar er, at Black Friday er en kæmpe tilbudsfest, hvor de fleste butikker over hele landet kører med helt ekstraordinære tilbud.
Det er selvfølgelig ikke nogen undtagelse hos Elekcig! Du kan se vores alle vores tilbud på e væsker og e cigaretter her!

Historien om Black Friday

Vi alle kender jo Black Friday fra USA - og det er selvfølgelig også her, at vi i Norden er blevet inspireret. Black Friday er en af årets allerstørste shoppe dage, hvor de fleste butikker bugner med vilde tilbud.

Black Friday er i USA den uformelle betegnelse for fredagen efter Thanksgiving, som altid er den fjerde torsdag i November. Denne dag betragtes oftest, som begyndelsen på julegaveræset. Black Friday er nu blevet et kæmpe fænomen verden over - og mange lande har taget det til sig.

Navnet Black Friday udspringer fra det lokale politi i USA, der betegnede det enorme trafikkaos, der altid opstod dagen efter Thanksgiving. Det var oprindeligt denne dag, hvor julehandlen traditionelt set blev skudt i gang i USA. Og med det sagt, vil Black Friday også være dagen, hvor de vildeste tilbud indenfor e cigaretter og e væsker blive skudt i gang hos Elekcig.dk. Du vil opleve ekstra nedsatte priser på vores e væsker og e cigaretter!

Bedste Black Friday tilbud hos Elekcig.dk

Hos elekcig.dk vil du finde de bedste tilbud på e cigaretter og e-væsker!

Sid du bare klar på tasterne, for det bliver vildt. Rigtig vildt! Du vil komme til at opleve eksklusive tilbud og legendariske priser. Det bliver nemt og hurtigt at finde Black Friday tilbud på Elekcig.dk. Herunder, vilde tilbud på et bredt udvalg af e cigaretter og e væsker.


Vi kommer blandt andet til at tilbyde trappe rabat tilbud, slagtilbud og en generel besparelse på alle produkter! Så hvis dette lyder som en god idé, så sid klar på Black Friday. Der vil i hvert fald være tilbud på e væsker og e cigaretter, som du ikke vil gå glip af.

Køb julegaverne på Black Friday og slip for stress!

Hvis du gerne vil slippe for julegaveræset i sidste øjeblik - så køb dine julegaver på Black Friday hos Elekcig.dk. Det er også denne dag, hvor du kan spare rigtig mange penge på julegaverne - lyder det ikke som en god idé? Så kan du i stedet nyde julen i ro og mag med familie og venner. Datoen passer super godt, hvis du vil være i rigtig god tid med årets julegaveindkøb!
Hvor dejligt er det ikke, at du kan sidde hjemme og klikke årets julegaver hjem? Du slipper ovenikøbet for julegaveræset, stresset og ikke mindst, slipper du for at stå i kø. Nemmere bliver det ikke!

Du kan spare en hel masse på Black Friday, så derfor ville det være en god idé, at klikke lidt ekstra e væsker hjem, og forkæle dine nærmeste. Så kan de udvide deres smags horisont, og måske næste gang prøve andre e væsker.

Vi har i hvert fald sørget for de bedste tilbud til dig, som mangler til julegaveindkøbene eller bare vil forkæle dig selv på Black Friday.

Hvornår er der Black Friday?

Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvornår der præcis er Black Friday og hvornår DU kan få de vildeste tilbud. Derfor har vi gjort det nemt for dig, og skrevet den dato fra, hvornår du kan opleve Black Friday.
Black Friday er altid den fjerde torsdag i November måned - hvor det vil variere fra år til år.
Hvis du skulle være i tvivl, så vil Black Friday i år løbe af stablen:

Black Friday 2021 - Fredag d. 26 November.

Black Week hos Elekcig.dk

Vi gentager successen fra sidste år, og starter derfor med Black Week - Her vil vi allerede fra mandag d. 22 have kampagner klar til jer!

Derforuden har vi også Black Weekend som betyder simpelthen, at vi fortsætter udvalgte Black Friday tilbuddene weekenden ud - fedt, ikke?

Vi kører altså med vildeste tilbud d. 26, 27 g d. 28 november.
Sådan sikrer vi at alle vores kunder vil nå at opleve de vilde tilbud - og derfor er der ingen som går glip af de vildeste tilbud på e cigaretter og e væsker.

Spørgsmål til Black Friday tilbud

Hvis du er i tvivl om noget, eller bare ønsker råd og vejledning indenfor e cigaretter og e væsker, så er du altid velkommen til at kontakte vores support, og så vil de sidde klar til at hjælpe dig.
Der vil forekomme ekstra lang åbningstid fra vores kundeservice Black Friday, så du kan ringe, hvis der er det mindste.

Kundeservice vil være tilgængelig på chat eller telefon fra 08.00 - 21.00 på Black Friday, 08.00 - 13.00 d. 28 novemeber og 13.00 - 18.00 d. 29 november. Vi tager forbehold for kø - eftersom der formodentlig vil være travlt, og der vil være mange på linjen.

Black Friday vs. Cyber Monday

Cyber Monday er lillebroderen til Black Friday - bedre kendt som én af de største online shopping dage over hele verden. Cyber Monday falder altid mandagen efter Black Friday om fredagen, og varer kun 24 timer.

Cyber Monday er vokset, og er blevet mere og mere populær verden over. Derfor er det en helt ekstraordinær mandag, hvor du kan nå at få de sidste vilde tilbud med - hvis ikke du lige nåede, at købe dine e cigaretter og e væsker i weekenden.

Derfor får du den aller sidste chance for at finde de helt rigtige tilbud på e væsker og e cigaretter, og ikke mindst nogle gode julegaver med store besparelser.