Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Batterier til Mods

Batterier til Mods

De seneste år er E-cigaretter fortsat blevet mere og mere populære i Danmark og den øvrige verden. Mange rygere har udskiftet de traditionelle cigaretter med de nye E-cigaretter, der har oplevet et kæmpe boom. Mange fortæller, at helhedsoplevelsen ganske enkelt er bedre. Det sviner mindre, der er ikke de samme lugtgener, og der er mulighed for nogle fantastiske smagsoplevelser med det rigtige E-væske. De første almindelige E-cigaretter lignede, og ligner stadigvæk, almindelige cigaretter i nogen grad. De er i de aflange, tynde rør, der inhaleres via den ene ende.


Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. LG2 Varer
  2. Sony4 Varer
Mindre
Andre kategorier

Total 6 produkter

Total 6 produkter

Total 6 produkter

Total 6 produkter

Kraftige batterier til Mods finder du hos Elekcig.dk

Mods er anderledes E-cigaretter, og de skiller sig både ud visuelt og funktionelt. Visuelt fås mods i alverdens former og farver. Det er muligt at få mods, der er formede ligesom gammeldags piber, du kan få kasseformede mods, og ja, det er faktisk næsten kun fantasien, der sætter grænser her. Funktionelt er det også ofte en anden oplevelse med mods. Mods er ofte, men ikke altid, kendetegnet ved, at de rummer nogle fede features, du ikke finder i en almindelig E-cigaretter. Man finder således mods med skærme, smarte knappefunktioner, og mere til. Men ligesom så meget andet, skal disse mods også bruge batterier.

For at gøre det lettere for dig som kunde, har vi hos Elekcig.dk samlet alle de batterier, der passer til forskellige mods i denne kategori. Batterier er en vigtig del af E-cigaretten, og du bør vælge dig et batteri, der passer til dit forbrug. Hvis du således bruger din E-cigaret ofte, kan det være en god idé med et kraftfuldt batteri, så der går længere tid imellem opladningerne. Sørg endvidere for at vælge et batteri, der er kompatibel med din E-cigaret, så de passer sammen.