Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Aspire

Aspire

På trods af Aspire nyfundne status som gigant på E-cigaretmarkedet, kan det måske stadigvæk være et ukendt brand for flere danskere. Aspire er nemlig ikke kun at finde her til lands. Aspire er således særdeles velkendte i Nordamerika, ligesom flere europæiske lande som Grækenland, Tyskland og Sverige ligeledes har stiftet bekendtskab med Aspire – og nu er turen altså kommet til Danmark.
Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Pris
Side

Total 29 produkter

Total 29 produkter
 1. Aspire | PockeX Pocket AIO
  189,00 kr
  Køb nu
 2. Aspire | CE5-S | 1.8 ml
  49,00 kr
  Køb nu
 3. Aspire | Zelos 2.0 | Kit
  579,00 kr
  Køb nu
 4. Aspire | Nautilus 2S | 2 ml
  249,00 kr
  Køb nu
 5. Aspire | Aspire CF VV batteri 1600 mAh
  Ikke på lager
Side

Total 29 produkter

Total 29 produkter

Aspires gennembrud 

Det siges ofte, at det kan være vanskeligt at opstarte en virksomhed, ligesom man i de første år vil støde på mange udfordringer og modgang. 

Aspire er en af disse nye virksomheder, men hos den kinesiske virksomhed er der ingen tegn på opstartsproblemer. Aspire er en rising star, og har allerede gjort sig bemærket med deres SubOhm produktserie og Nautilus-tanke, som har fået fantastiske anmeldelser verden over. 

Siden sin begyndelse i 2013 har Aspire nemlig været et frisk pust i E-cigaret branchen, og på rekordtid er Aspire blevet et velkendt brand med klare værdier. 

 

Kvalitet frem for kvantitet - Aspire e-cigaretter 

Vi er stolte over at kunne præsentere Aspire til vores kunder hos Elekcig.dk.

Aspire er på ingen måde kommet sovende til deres udbredte succes – de har måtte kæmpe for det. 

Virksomheden har formået at distancere sig fra andre brands på markedet ved at lave skarpe produkter med flotte designs. Dertil kommer, at virksomheden, på trods af sin unge alder, har over 10 års erfaring med E-cigaretter fra diverse samarbejder, ligesom man i dag også har ansat flere high-end tech eksperter, der står for udviklingen af Aspires produkter, hvilket er noget af et kvalitetsstempel for brandet. Dvs. at succesen skyldes virksomhedens enorme fokus på udvikling og kvalitetskontroller. En række ingeniører og teknikere med mange års brancheerfaring har arbejdet hårdt på at nå virksomhedens meget ambitiøse fremadrettede mål. Således har virksomheden allerede opnået hele 25 patenter på produkter og idéer, og på trods af den høje kvalitet, formår Aspire alligevel at udsende et nyt produkt mindst hver 3. måned – altså 4 nye produkter om året!

Således har forbrugerne også taget ganske pænt imod produkterne fra det nye brands. Et hurtigt kig på internettet vil afsløre stribevis af positive anmeldelser, ligesom der på YouTube findes en række videoer views med begejstrede Aspire-kunder. Aspire har ikke ønsket at konkurrere på prisen, men mere det lækre design, nyeste teknologier og høj kvalitet i ethvert produkt. Derfor fokuserer Aspire på e-cigaretter, der benyttes af seriøse dampere, som er villige til at betale den reelle pris for kvalitet, holdbarhed og driftssikkerhed. 

 

God kundeservice

Aspire vægter kundeservice højt, så derfor nøjes de ikke blot med at levere stribevis af nye produkter i høj kvalitet. De vægter kundeservice højt, hvad enten det drejer sig om garanti eller support, så er målet at levere en redelig og ærlig service, hvor kunden er i centrum. Med disse ord, så har Aspire på meget kort tid opnået status som et af de ledende brands, og man kan kun vente spændt på, hvad de i fremtiden vil udvikle og hvad årene vil bringe. Der hersker i hvert fald ingen tvivl hos elekcig.dk, og det er, at vi ved at vi kommer til at se meget mere til Aspire og deres kvalitetsprodukter. 

 

E-cigarettens opbygning - Aspire e-cigaretter 

Aspires e-cigaretter er ligesom mange andre e-cigaretter opbygget med tre grundelementer, nemlig clearomizeren, atomizeren og sidst batteriet. Aspire-produkterne er dog langt mere raffineret og har flere finesser end almindelige produkter på markedet.