Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Alt om E-cigaretter

Hvad Er En E-cigaret?

En E-Cigaret, eller Elektronisk Cigaret, er er det nye innovative svar på de gamle skadelige cigaretter. Den elektroniske cigaret er et fantastisk alternativ, og de bruges i dag af millioner verden over. E-cigaretten er designet og skabt til stimulere din rygeoplevelse ved de skadelige cigaretter, men dog uden indholdet af de over 4.000 kemiske stoffer, heraf flere giftige og kræftfremkaldende.

E-cigaretten udskiller ikke røg, men i stedet harmløs damp. Man kan selv vælge om man vil ryge e-væske med nikotin eller om man bare vil nyde sin e-cigaret med en af de mange forskellige smagsvarianter. E-cigaretten indeholder således ingen kræftfremkaldende stoffer, og da de heller ikke indeholder tobak udsætter du ikke dine omgivelser for passiv rygning. E-cigaretten er ikke omfattet rygeloven. Det betyder at den derfor frit kan nydes de fleste steder hvor der ellers er rygeforbud. Det gælder f.eks. værtshuse, restauranter, arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og endda nogle fly samt visse lufthavne. Spørg dog for en sikkerheds skyld hvis du er i tvivl, for at undgå problemer.

En e-cigaret består af et batteri, en atomizer og et mundstykke. Batteriet overfører strøm til atomizeren, og atomizeren varmer derefter væsken op. Du tager et normalt sug og inhalerer som du normalt ville gøre med en normal cigaret. Dampen du indhaler føles og ser meget ud som almindelig røg. Hvis din e-væske er med nikotin vil din inhalering give dig et halskreds, som nogle rygere godt kan lide. Batterierne kan fås i forskellige størrelser og farver, og de oplades nemt med en medfølgende oplader.

Der findes mange forskellige e-cigaretter. Til nybegyndere, til øvede og til garvede e-cigaret brugere. Der findes desuden også engangs e-cigaretter.

Hvad Er E-væske?

E-væske er det væske eller smags-aroma du ryger fra din e-cigaret. Væsken kan være baseret på to ting. PG base eller VG base. PG står for propylene glycol og VG står Glycerin. Begge dele er uskadelige ved inhalering, men det er fantastisk til at skabe dampen. De forskellige smagsvarianter laves af naturlige smagsaromaer, som alle er godkendt til fødevarebrug. Hos elekcig.dk kan du vælge i mellem et hav af forskellige smagsvarianter i din e-væske. Du kan også vælge om din E-væske skal være med eller uden nikotin og hvilken styrke du vil have. I Danmark er det i øjeblikket ulovligt at sælge væske med nikotin, da man anser det som et lægemiddel.

Hvilken nikotin styrke skal jeg vælge?

Dit valg af nikotinstyrke afhænger af dit i forvejen forbrug af normale cigaretter. Hos elekcig.dk har vi et stort udvalg af e-væsker både forskellige tobaksmage, men også en del eksotiske og friske frugtsmage. Vi varierer jævnligt vores sortiment, og gør hele tiden alt for at opfylde kundernes efterspørgsler.

  • 0 mg - Indeholder ikke nikotin kun smag-aroma.
  • 6 mg - Til dig der har røget mindre end 10 cigaretter om dagen.
  • 12 mg - Til dig, der ryger ca. 10-15 light cigaretter om dagen.
  • 18 mg - Til dig, der ryger ca. 20 cigaretter cigaretter om dagen.
  • 24 mg - Til dig der har været storryger eller har røget cigaretter uden filter.

Med disse 5 styrker af nikotin har du som rygestopper rig mulighed for at trappe langsomt ned på dit nikotinforbrug, så du til sidst kun ryger e-væske uden nikotin.