Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Aalborg

Er du på udkig efter en butik eller en online shop i eller omkring Aalborg, hvor du kan købe e-cigaretter? Men på samme tid også et sted, hvor personalet har et stort kendskab omkring e-cigaretter og ligeledes kan guide dig til, hvordan du kommer godt fra start? Så har vi her hos Elekcig lige det, som du er på udkig efter. 

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. JoyeTech1 vare
  2. Vaporesso1 vare
Mindre
Pris
Andre kategorier

Total 2 produkter

Total 2 produkter
  1. JoyeTech | eGo AIO | Jubilæumsmodel
    175,00 kr
  2. Vaporesso | PodStick | kit
    289,00 kr

Total 2 produkter

Total 2 produkter

E cigaret butik i Aalborg

Måske har du lagt mærke til de mange e-cigaretter, som i dag pryder gadebilledet i Aalborg. Det er slet ikke så mærkeligt, for e-cigaretterne er efterhånden gået hen og blevet et kendt og eftertragtet produkt - både hos rygere, men også hos dem som ikke ryger. 

For nogle rygere kan dét, at finde et alternativ til cigaretterne være en god idé, og for nogle kan de endda bruges til at nedtrappe et stort forbrug, som i den sidste ende kan udmønte sig i et ønsket rygestop. 

 

På jagt efter e cigaretter i og omkring Aalborg?

En e-cigaret udskiller ikke røg, som du kender det fra en almindelig cigaret. I stedet udskiller cigaretten harmløs damp, som i nogle tilfælde har en blid duft af frugt, men som også findes med en almindelig tobaksduft. Den store forskel på de to slags cigaretter er, at du ved at ryge en e-cigaret, ikke udsætter dig selv for de over 4.000 kemiske stoffer, som en almindelig cigaret indeholder, og som både er giftig og kræftfremkaldende. 

 

En e-cigaret er derfor både et sundere, men også et langt billigere produkt end de almindelige cigaretter. 

 

Stort udvalg af e-cigaretter Aalborg 

Her hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af e-cigaretter af høj kvalitet fra nogle af de mest anerkendte e-cigaret mærker. Det er blandt andet e-cigaretter fra Eleaf, JoyeTech, Vaporesso og Hangsen, som også laver forskellige e-væsker, coils, batterier og mods, som er nødvendigt udstyr, der skal bruges for at få den helt rette damp oplevelse.

 

Med en e cigaret har du den unikke mulighed for selv at bestemme, hvordan du har lyst til at ryge. Det vil blandt andet sige, at du helt selv bestemmer, om cigaretten skal indeholde nikotin eller om du hellere vil have en uden. Du vælger også, hvor meget røg din cigaret skal give, samt hvilken smag du gerne vil have, når du damper. 

 

Du kan vælge mellem mange forskellige smage, blandt andet lakrids, menthol, æble, jordbær eller bare en helt almindelig cigaret smag. 

 

Køb e-cigaretter Aalborg online

Er du bosiddende i eller omkring Nordjylland, og leder du efter en e cigaret butik Aalborg, som har et spændende sortiment af e-cigaretter? Så er Elekcig det helt rigtige valg. For selvom vi ikke er en fysisk butik i Aalborg med en stor personalestab, så finder du her hos et bredt udvalg af e-cigaretter, samt alt det som hører til. 

 

Servicen er helt den samme, som du vil opleve i en fysisk butik, og vores dygtige personale står altid klar med gode råd og vejledninger både ved chat, mail og telefon, så du kan komme godt fra start med dit køb af e cigaret Aalborg.

 

Her hos Elekcig har vi også dag-til-dag levering, så du hurtigt kan modtage dine nye e cigarat varer, som du bestiller hos os.